Andre nyheter

Slutt på å spille seg fra gård og grunn

Fra tid til annen hører vi om nordmenn som har valgt å spille seg fra gård og grunn, og belånt alt de eier og har, opptil flere ganger.
En av grunnene til dette er at det har vært relativt enkelt å få flere lån på en gang, og ofte mer enn det som personen har hatt mulighet til å betjene.
Regjeringen arbeider hardt for å få slutt på muligheten til å skaffe seg for stor kredittkortgjeld, smålån, forbrukslån som mange bruker i forbindelse med gambling på nett, om det er sportsbetting eller casinoer eller andre spill på nett.

I løpet av 2017 skal regjeringen behandle et lovforslag om å etablere et offentlig gjeldsregister for lån, som rett og slett går ut på at alle lån og kredittgjeld man etablerer samles i en og samme base. På denne måten skal det ikke være like stor mulighet til å låne over evne, noe som vil begrense muligheten for de som er iferd med å bli ludomane – altså spillavhengig.

Sportsbetting gir ikke spillavhengighet

I idretten er det mest normalt å tenke på sportsbetting i forbindelse med spill på nett. Noen spiller stort og noen spiller smått. Noen for å tjene noen kroner, og andre for spenningens skyld.
Man skulle kanskje tro at det her var stor mulighet for å engasjere seg enda mer og dermed satse mer. Rett og slett satse med hjertet i stedet for hodet. Og, det er det nok noen som gjør.
Men, i statistikken for spilleavhengige er sportsbetting en liten andel. Det er spilleautomater og andre spill som er de største grunnene til at man blir spillavhengig. Så du kan bare fortsette å satse den 50-lappen på ditt lag uten å være redd for å bli spilleavhengig.

Sammenlign før du låner

Skal du ut på låne- og kredittmarkedet, uansett grunn, er det viktig å skaffe seg de beste betingelser så man ikke blir for tungt belastet med gjeld.
I et marked hvor betingelsene noen ganger kan være vanskelig å overskue og forstå, så er det heldigvis dukket opp flere gode nettsteder som gjør store deler av forarbeidet for deg.
Norskkreditt er av nettstedene som har samlet en stor andel av aktørene og laget en sammenligning som er til å forstå. Om det er kredittkort, boliglån, forbrukslån eller andre smålån s å får du her et godt utgangspunkt for å finne de beste tilbyderne i kreditt- og lånemarkedet.

To Top
X