EM 2012 Serbia

Kroatia slo Slovenia i nok en jevn kamp

Foto: Bjørn Kenneth MuggerudMillennium Hall i Vrsac var igjen fylt opp av engasjerte Slovenere onsdag kveld. I kampen mellom Slovenia og Kroatia var det ikke tvil om hvem som hadde flest supportere på tribunen.

Første omgang ble like jevn som alle andre kamper hittil i mesterskapet har vært. Kroatia, uten stjernespiller Ivano Balic på banen, hadde ved et par anledninger firemålsledelse, men Slovenia kjempet seg inn i kampen igjen. Til pause kunne likevel Kroatia gå i garderoben med en ny firemålsledelse på stillingen 16-12.

Kunstverk av Balic

Slovenia startet andre omgang best og tok raskt inn Kroatias ledelse, til øredøvende jubel fra tribunen. Slovenia var flinke til å utnytte Kroatias feil og satte stor fart i kontra. Halvveis ut i omgangen ble Kroatia presset til å sette Ivano Balic på banen, noe som satte opp tempoet i Kroatias angrepsspill og resulterte i at Kroatia igjen fikk en liten ledelse.

Kroatias målvakt, Mirko Alilovic, var den største grunnen til at de beholdt ledelsen hele kampen ut. Med flere viktige redninger på tampen og kunstscoringer av Ivano Balic, vant Kroatia til slutt 29-31.

Kampfakta
Slovenia – Kroatia, Millennium Hall, Vrsac
Resultat: 29-31 (12-16)
Utvisninger: Slovenia 5 x 2 min, Kroatia 4 x 2 min

To Top
X