Landslag

Slik spiller håndballgutta i VM

Håndballgutta har gjort unna testkamper og treninger. Tirsdag setter de seg på flyet i retning Egypt og allerede torsdag skal de ut i en knallhard kamp mot Frankrike.

Sannsynligvis vil dette bli gruppefinalen hvis vi skal spå litt på forhånd.

Tøff åpning på VM

Det innledende programmet består av tre kamper på fem dager. Det vil si at det er en hviledag mellom hver kamp, men det vil allikevel bli en tøff reise selv med et favorittstempel til medalje. Spesielt når det skal full fres på i første kampen.

Det første oppgjøret spilles torsdag 14.januar mot Frankrike. Dette er et åpent oppgjør som kan vippe begge veier, og sannsynligvis være et spill om første eller andre plass i den innledende gruppe E.

Fredag er det spillefri dag og tid for å forberede seg mot nykommeren USA. Her vil vi få et møte med tidligere landslagstrener for det norske laget, Robert Hedin, som skal lede USA i sitt første VM på 20 år. USA var med i VM 2001 hvor de endte på siste plass.
Sist ender de sannsynligvis også i gruppe E.

Tredje og siste kamp i den innledende gruppen er mot Østerrike. Østerrike har for første gang klart å kvalifisere seg til to VM på rad. Spilte seg til hovedrunden i sist VM, men det er vel dit de kan nå i dette VM også. På en normal dag skal Norge gå av banen med en seier også i denne kampen.

Slik spiller Norge:

Dato UkedagTidHjemmelagBortelag
14/1Torsdagkl. 2030NorgeFrankrike
16/1Lørdagkl. 20.30USANorge
18/1Mandagkl. 20.30NorgeØsterrike

To Top
X