Norsk håndball

Slik ender semifinalene i kveld – tror vi

I kveld er det siste mulighet for lagene som er igjen i cupen til å sikre seg en tur til Oslo Spektrum. Det spilles semifinaler på både kvinne- og herresiden.

Vi tipper Larvik og Vipers til Oslo Spektrum på kvinnesiden


Larvik – Storhamar

Årets suverene håndballag både i Norge og Europa tar imot hedmarkslaget Storhamar i egen storstue, Arena Larvik.
Det er ingen tvil om hvor favorittstempelet ligger. Vi tror imidlertid ikke at Larvik kjører full gass i denne kampen. De kommer til å sikre som de så mange ganger tidligere i år har gjort, før de lar spillere som vanligvis sitter på benken en del får spille.
Dette med tanke på lørdagens kamp i Champions League hvor de skal sikre førsteplassen i sin gruppe.
Det blir også en liten «familiefeide» på banen. Larviks Heidi Løke og Linn Kristin U Riegelhuth har sine søstre Lise Løke og Betina Riegelhuth på Storhamar.

Vårt resultattips: 30-24

Vipers Kristiansand – Gjøvik/vardal
I dette oppgjøret kan alt skje, men vi tror at Postenligalaget Vipers reiser seg etter søndagens svake forestilling mot Nordstrand i Postenligaen. Gjøvik/Vardal rykket ned fra Postenligaen sist sesong og har ikke styrket seg noe siden sist sesong og skal være enkel match for sørlendingene.

Vårt resultattips: 23 – 17

To tette oppgjør hos herrene

Elverum – Haslum
Haslum regelrett slåss seg frem til en semifinaleplass mot Drammen HK sist lørdag. I tillegg til at de hadde en god Trond Tjemsland mellom stengene. Vi tar det for gitt at den kampen er ute av kroppen og at Bærumslaget er klar for nye harde tak når de i dag reiser til Hedmarken.
Elverum gikk såvidt videre til semi etter en fire måls seier mot Oslolaget BSK/NIF-Oslo S, men de spiller på hjemmebane og har sine trofaste supportere Taiga’n som ofte fungerer som en 8.spiller. Vi tror på en meget jevn kamp hvor Haslum til slutt går seirende ut.

Vårt resultattips: 29 – 31

Runar – Follo
To lag som ligger jevnt i Postenligaen, og som begge bøtter inn mål i cupen. Kanskje det mest åpne oppgjøret i cupens semifinaler. Når lagene møttes i september vant Runar med hele 33-25, men dette var da meget tidlig i sesongen og vi tror ikke på noen repetisjon av dette resultatet.
Men, skulle vi sette penger på dette oppgjøret ville nok kronene gå til Runar med knapp margin.

Vårt resultattips: 27 – 26

To Top
X