Norsk håndball

Slik ble utfallet av trekningen i EHF Cup kvinner

EHF Cup for kvinner har spillestart første helgen etter nyttår, 6.og 7.januar, og her har vi tilstedeværelse av norske lag i tre av de fire puljene som ble trukket torsdag 23.november i EHF’s kontorer.

De resterende rundene vil bli fortløpende som følger; 13.-14. januar, 20.-21. januar, 27.-28. januar og 3.-4. februar. Siste runde går 10.-11. februar.

Mulighet for alle tre norske i kvartfinale i EHF Cup

Vipers Kristiansand havnet i pulje B hvor de skal møte franske Issy Paris, russiske Club Lada og danske København Håndbold. Det betyr at Kenneth Gabrielsens utfordringer med å få Vipers til å prestere på sitt høyeste skal være i høysete videre utover denne sesongen. For ingen av lagene i denne puljen kan man ta lett på. Samtidig burde det være mulig å plassere seg topp 2 i denne puljen.

Byåsen som havnet i pulje C vil nok møte mest motstand i danske Viborg som har en god historie å vise til i denne cupen. Tyrkiske KastamonuBelediyesi GSK og polske Vistal Gdynia burde være overkommelige motstandere for trønderne. Noe annet enn en topp 2 plassering og avansement til kvartfinale i denne puljen ville være en nedtur sett fra vårt ståsted.

I pulje D har vi Larvik som i mange år har vært med i det gode selskap i Champions League, men nå har vært nødt til å skru ambisjonene litt ned mens de på nytt arbeider for å bygge et storlag i Europeisk sammenheng.
Normalt så ville puljen til Larvik være meget overkommelig med svenske H65 Höörs HK, rumenske HC Zalau og tsjekkiske DHK Banik Most. Men, som man har sett hittil denne sesongen svinger det fremdeles en del i Larvik og det er vanskelig å tippe utfallet til enhver tid.
Men, vi setter en knapp på erfaringen til Tor Odvar Moen og hans team sørger for at Larvik tar seg videre til kvartfinale i EHF Cupen.

EHF Cup

To Top
X