Norsk håndball

Slått ned i garderoben

Det er ikke bare Norges håndballherrer som er ute i tøffe tak, men det som skjer på banen er en ting. En annen er når motstandere slår ned spillere i garderoben etter kamp.

Dette skjedde sist lørdag etter oppgjøret mellom Fram Larvik og Tjøme i 4.divisjon herrer.

– Da vi var på vei inn i garderoben etter kampslutt hadde en av Tjøme-spillerne tatt seg inn i vår garderobe og i det vi lukket opp døra til garderoben overfalt han en av våre spillere og slo ham i ansiktet,  helt uprovosert, sier Fram Larviks Marius Gustavsen.

Episoden utartet seg ikke til noe som kunne blitt mye verre og Fram Larviks spillere forholdt seg behersket i situasjonen.

Får konsekvenser
Slike hendelser skjer heldigvis ikke ofte, men når de skjer så bør det komme reaksjoner av kraftig karakter. P4s Daniel Høglund som er fra Larvik og redaktør for fotballen i samme klubb er klar i sin tale når det gjelder konsekvenser.

– Slike idoter har vi ikke bruk for. Slike idoter bør bli stengt ute i lang tid. Dette kvalifiserer – etter min mening – til utestengelse i alle fall ut sesongen, sier den engasjerte Daniel Høglund som lar seg kraftig provosere av dette overfallet.

– Jeg mener i tillegg at en politianmeldelse er på plass. Siden dette skjedde utenfor banen, bør det regnes som all annen uprovosert vold. I beste fall snakker vi om bøter eller samfunnstjeneste, fortsetter Daniel Høglund.

Fram tar saken alvorlig og vil rapportere til forbundet og vurderer en politianmeldelse.

– Det ble jevnt og tett mot slutten av kampen, og det ble noen dueller som kanskje dommerne burde dømt strengere, men vi har ett mål i 4. divisjon og det er fair play og god oppførsel. Der har vi vært eksemplariske, og det var vi også i dag. Dette var blind vold, og vi sender selvfølgelig rapport til kretsen og NHF. Vi vurderer også politianmeldelse, avslutter Gustavsen.

To Top
X