Ledige trenerstillinger

Skedsmo Håndballklubb søker trenere


Skedsmo Håndballklubb søker hovedtrener/trener til flere av våre ungdomslag. Disse lagene har i dag trenere som har varslet at de gir seg til neste sesong eller foreldretrenere som ikke lenger ønsker å fortsette med et hovedansvar for laget.

Skedsmo Håndballklubb er en klubb i vekst med ordnet økonomi og et godt rekrutteringsgrunnlag fra områdene rundt Skedsmokorset. Klubben ble etablert i 1989 og nærmer seg 400 aktive medlemmer, fordelt på cirka 20 lag. Ungdomsavdelingen i Skedsmo Håndballklubb vil i den kommende sesongen utgjøre 11-12 lag fordelt over aldersklassene fra 12-18 år. Vi har i dag god tilgang på treningsfasiliteter i Tærudhallen og Tærud Fjellhall, hvor klubben også spiller sine hjemmekamper.

Vi ser etter trenere som har et godt engasjement, faglig kompetanse og erfaring fra barne- og ungdomshåndballen. Du må ha et ønske om å utvikle spillere og lag på en måte som gjør at spillerne får lyst til drive med håndball i lang tid fremover. I Skedsmo Håndballklubb tror vi at fokus på individuel utvikling og mestring gir de beste resultatene i lengden.

Høres dette interessant ut og du har lyst til å være med og hjelpe oss med å bygge videre på den fine utviklingen vi har i klubben, send en kortfattet søknad med CV og referanser til leder@skedsmohk.no.

Lønn etter avtale.

For spørsmål og avklaringer kan du sende en mail til leder@skedsmohk.no, ta kontakt med Vegard Volle (Sportslig leder) på mobil 40518349 eller Bjørn Kristiansen (leder) på mobil 91519629.

www.skedsmohk.no

To Top
X