Hovedsak

Siri Seglem blir med til Kina

Siri Seglem har fått beskjed om å pakke kofferten for å bli med til Kina som spiller nummer 17 av landslagssjef Thorir Hergeirsson.

Grunnen til dette er at det fremdeles er spillere som ikke er 100% og trenger alternativ trening. Og, at man vil sikre seg i tilfelle influensa eller annen sykdom skulle ramme troppen.

– Både Kristine Lunde-Borgersen og Tonje Larsen trenger å gjøre alternative treningsøkter etter skadene de har hatt. Da er det viktig for resten av troppen at det er fullt mannskap på treningene slik at vi får gjennomført gode økter både før mesterskapet starter og på hviledagene, forklarer landslagssjef Thorir Hergeirsson.

Om Siri Seglem får spilletid under mesterskapet er usikkert. Det skal meldes inn seksten spillere dagen før innledende gruppespill. Man har da muligheter til å bytte ut to spillere etter gruppespillet, og tilsvarende etter hovedrunden.

Kristine klarert
Kristine Lunde Borgersen er klarert av det medisinske klubbapparetet og kan spille VM. Det var en stund en liten sjanse for at hun ikke ville bli klarert, men torsdag kom meldingen Thorir Hergeirsson ventet på.

To Top
X