Landslag

Selbus Marta og Teodora Tomac spiller Møbelringen Cup

Selbus kroatiske søsterpar, Marta Tomac og Teodora Tomac, er tatt ut til å spille Møbelringen Cup for det kroatiske landslaget.

Søstrene er innkalt til samling i Kroatia fra onsdag og kommer til Trondheim sammen med resten av det kroatiske landslaget for å spille Møbelringen Cup mot blant annet Norge.

Marta Tomac har tidligere i høst vært med og spilt to kvalifiseringskamper til EM, mens det er første gang på A-landslaget for storesøster Teodora Tomac.

Søstrene har gjort en god profil for Selbu og Marta Tomac deler for tiden toppscorertittelen med Heidi Løke med sine 54 scorede mål.

– Jeg ble veldig overrasket når jeg fikk innkallingen, og synes det er det er kjempeartig at vi begge er tatt ut sammen. Og det er ekstra spesielt at det er i Trondheim vi skal spille, forteller Teodora som nå må forandre på eksamensplanene.

– Jeg må kanskje utsette en eksamen på BI, men det får bare så være. Dette er en sjanse som man ikke vet om man får igjen, så det er bare å gi alt å så får vi se hva det holder til, avslutter debutanten Teodora Tomac.

To Top
X