Landslag

Seier i andre oppkjøringskamp

I andre oppkjøringskamp før EM i Serbia om drøye to uker, møtte Norge igjen Egypt til kamp i Terningen Arena på Elverum. Det var et helt annet tempo på banen i dag, for Norge sin del. Gårsdagens kamp endte med tremålsstap, 20-23.

I dagens kamp var det Norge som tok føringen fra start. Herrene gikk raskt opp i føringen og holdt kontrollen hele kampen. I gårsdagens kamp manglet samspill, forsvaret sviktet til tider og det var tidvis lite bevegelse i angrep, noe guttene forbedret på alle punkter i denne andre kampen. Selv med Kristian Kjelling ute med mulig strekkskade, kontrollerte Robert Hedins mannskap kampen inn til en fin nimålsseier, 29-20.

TVEDTEN-SHOW

Håvard Tvedten spilte en kjempekamp, hvor hvert mål var av det lekre slaget. Han endte til slutt på ti mål, hvor han trikset fra straffekast, scoret bak ryggen på kontring og hadde lekre trikseskudd fra spiss vinkel på vingen. Tvedten viser at han definitivt er i mesterskapsform.

En annen som hadde en bra kamp, var Elverums Christoffer Rambo. Etter en heller laber kamp i går, reiste han seg og prikket inn fem fulltreffere i kveld.

BEKYMRET HEDIN

Robert Hedin var i kveld bekymret for Kristian Kjellings strekk.

– Skulle det være sånn at han har fått en strekk, så er han borte i to-tre uker og da er EM borte. Men det vet vi mer om i løpet av to dager. Er det sånn at Kjelling er skadet, så tar vi med noen hjemmefra.

Det endelige laguttaket tar Hedin torsdag 9:30, men han kan hente spillere inntil en time før kamp i EM.

STØRST FORBEDRING PÅ KONTRINGENE

I gårsdagens oppkjøringskamp mot Egypt, utnyttet ikke Norge målvaktsredningene godt nok. Kontringene uteble og dermed de raske målene.

– I dag er jeg mest fornøyd med kontringsspillet, vi behøver jo de enkle målene. Det utnytter vi virkelig i dag, sier Robert Hedin.

Landslagstreneren er er også godt fornøyd med Norges nye målvaktsduo, men han kommer til å ta med en målvakt ekstra til EM.

– Begge målvaktene står veldig bra, det er veldig positivt. De kommer til å få stå begge to i EM, oppsummerer Robert Hedin.

Kampfakta
Norge-Egypt
, Terningen Arena
Resultat: 29-20 (14-11)
Utvisninger: Norge 4 x 2 min, Egypt 5 x 2 min
Tilskuere: 1278

To Top
X