Internasjonal håndball

Sebastian Henneberg forlater Elverum

Dansken som kom fra Århus til Elverum reiser neste sesong tilbake til den danske toppklubben Ålborg etter kun én sesong i norsk liga.

Sebastian Henneberg er en spiller med et meget stort potensiale. Han besitter et fantastisk overblikk og et godt skudd. Vi tror dessuten på at vi her i klubben kan være med å utvikle ham ytterligere, og vi gleder oss meget over tilgangen, sier direktør i Ålborg Håndbold, Jan Larsen.

Jeg gleder meg til å trekke den røde drakten over hodet. Jeg har jo stått overfor Aalborg mange ganger og har alltid lit å spille i Jutlander Bank Arena – nå gleder jeg meg til å ha de mange fans på min side. Dessuten er det en klubb som alltid spiller med i toppen, hvilket også er noe som tiltaler meg meget, sier Sebastian Henneberg.

Nordmennene Sebastian Barthold og Kristian Sæverås spiller også i Ålborg.

To Top
X