Internasjonal håndball

Sebastian Barthold og Aalborg i CL-finalen

Aalborg Håndbold har hatt en sesong hvor de har nådd topp etter topp, og lørdag ettermiddag klarte de det igjen. De tok seg til finalen i selveste EHF Champions League.

Det var ingen enkel vei til finalen de hadde fått da de trakk franske PSG, et av de absolutt beste lagene i Europa – og verden, som motstander i semifinalen.
Fra starten av kampen så det også ut som om det var det franske laget som skulle styre kampen og ta en forventet seier. Men, det danske laget med nordmannen Sebastian Barthold på laget skulle vise seg å ha ganske lave skuldre og ikke la seg pelle på nesen av storlaget fra Paris.

Ut i andre omgangen klarte danskene å snu skuta og ta ledelsen. Og, fra de overtok ledelsen beholdt de den helt til slutt. Det var imidlertid spenning hele kampen ut med kun ett og to måls ledelse.

Sebastian Barthold kom aldri skikkelig med i spillet, men satt én av to 7-metere og bidro til den endelige to måls seieren.

PSG – Aalborg Håndbold
Resultat: 3335 (15-13)

PSG : Nedim Remili 7, Mikkel Hansen 6, Ferran Sole 4, Luc Steins 4, Luka Karabatic 4, Elohim Prandi 3, Dylan Nahi 2, Kamil Syprzak 2, Henrik Toft 1.

Aalborg Håndbold : Felix Claar 8, Nikolaj L. Christensen 5, Magnus S. Jensen 5, Rene Antonsen 5, Henrik Møllgaard 4, Lukas Sandell 4, Bustes Juul-Lassen 2, Sebastian Barthold 1,  Benjamin Jakobsen 1.

To Top
X