Internasjonal håndball

Sebastian Barthold forlenger med Aalborg Håndbold

Den tidligere Haslumspilleren som gikk til danske Aalborg Håndbold i 2017 har valgt å forlenge kontrakten med enda to år, til 2022, med klubben han nå gjør stor suksess i.

Aalborg Håndbold er storfornøyd med venstrekanten som er klubben mestscorende denne sesongen med sine 133 mål. Totalt har han spilt mer enn 100 kamper for klubben og scoret mer enn 400 mål.

-Sebastian er en utrolig dyktig spiller, og han er ikke bare en viktig for oss på banen, men han utfyller en stor rolle for oss i garderoben også. Han har i en lang periode vist at han kan prestere på et høyt og tabilt nivå. Vi gleder oss veldig til å fortsette samarbeidet, sier direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen.

-Jeg gleder meg til å fortsette i Aalborg hvor jeg trives veldig godt både på og utenfor banen. Min tid i Aalborg Håndbold har gitt meg mange store håndballopplevelser, og jeg vil kjempe hardt for å være med å sikre mer suksess til klubben og de mange fantastiske fans, sier Sebastian Barthold.

To Top
X