Landslag

Savner toveisspillere

robert_hedin.jpgDet er kommet til lørdag og første dag i mellomspillet. Norge danner pulje sammen med de to andre som gikk videre fra pulje D, Danmark og Serbia, og de tre beste fra gruppe C. Tyskland, Makedonia og Polen.

Først ut på den andre banehalvdelen er Makedonia som spilte seg videre etter å ha slått Russland i siste kamp og dermed gikk videre til mellomrunden.
Makedonia er en motstander Norge bør ha mulighet til å ta poeng fra, men det krever at alle de norske spillerne yter sitt ypperste.

– Vi bør få med oss minst to poeng mot Polen eller Makedonia, forteller Robert Hedin, Norges landslagstrener, til handballmagasinet.no.

Hittil har det kladdet litt i det etablerte angrepet for Norge. Og, ikke minst forsvinner all fart ut av våre ankomster da vi må foreta flere bytter som ikke er optimalt for å beholde trykket i ankomsten.

Robert Hedin savner flere toveis spillere som da kan stå både forsvar og angrep slik at vi kan holde trykket opp i to omganger. Slik han så det i kampen mot Danmark var dette en av de store forskjellene som gjorde utslaget om de to poengene.

To Top
X