Saras VM-blogg

Saras VM-blogg: flere må melde seg på

Fire kamper i VM er unnagjort og vi sitter med 3 seire og et tap. Men, jeg føler meg på ingen måte overbevist om at Norge kommer til å besitte gullet når finalen er spilt.

Gårsdagens kamp mot Island ble ren overkjøring og det var for så vidt fint å se at alle spillerne ønsket å vise seg frem, men allikevel gir ikke en slik type kamp veldig mange svar på lagets form mot de beste.

Dagens kamp mot Angola var en kamp preget av mye rot. Norges jenter syntes å mistrives noe mot et litt uortodoks lag. Jeg mener fortsatt Thorir har mye å hente hva angår disponering av spillere. Han gjør med sine disponeringer, kampen unødvendig spennende i 2 omgang, selv om Norge reiser seg om slutten.

Muligens ser det verre ut enn det er. Kanskje har Thorir full kontroll, men jeg føler han gambler i overkant mye.
Heldigvis er det glimtvis godt spill og gode kombinasjoner av jentene. Spesielt var det godt å se at Linn Sulland blir spilt opp i fine posisjoner og ikke minst at hun putter ballen i mål,. Men, vi er avhengig av at mange flere av bakspillerne finner VM-formen litt fort, hvis dette skal gå hele veien. For øyeblikket er det bare Karoline Dyhre Breivang og Linn Sulland, som beviser at de kan dra en del av lasset.

Det er derimot mange kamper igjen og hvis ikke flere av bakspillerne melder seg på er jeg redd at det blir for tynt.

Sara Breistøl er kantspiller for Larvik HK. Under VM sitter hun hjemme foran TV-skjermen for å se hennes lagvenniner fra Larvik spille i Brasil-VM for landslaget. Sara deler her hos Handballmagasinet.no sine personlige meninger under VM.

To Top
X