Saras VM-blogg

Saras VM-blogg: ett unødvendig tap og en seier

To VM-kamper er gjennomført og jentene står med ett tap og en seier. Det er forsåvidt greit nok. Ingen krise, men allikevel litt irriterende å tenke på at vi med små justeringer kunne ligget så meget bedre an.

Dagens kamp mot Kina ble en grei gjennomkjøring, som forventet. Kineserne er gode til mye, men har fremdeles en lang vei å gå før de har noe å fare med i et VM i håndball.

Dette var kampen der alle kunne og skulle spille seg varme. Det var en kamp for de antatt nest beste i Norges tropp. I går, mot Tyskland burde flere av de som spilte mye, etter min mening, sittet på benken.

Hadde Thorir valgt å bruke de rutinerte og de som faktisk fungerte godt nok i første omgang, så hadde vi sittet med to seiere i dag. Det er jeg sikker på.

Det er to kamper i denne gruppen Norge burde og bør toppe laget i, mot Tyskland og mot Montenegro.

Mot Kina kunne vi antagelig spilt med nøye utvalgte spillere fra håndballens venner og allikevel vunnet. Det var en type kamp som kan brukes som trening.
Angola og Island antageligvis det samme, men så må jentene være ferdig trent og klare til å yte sitt beste, mot de beste.

Så håper jeg Thorir blir en litt mindre inkluderende trener hva angår spilletid når motstanden øker. Vi er i VM, og det er nå det gjelder. Da må de som er best egnet til å skaffe dette laget resultater, faktisk stå på banen.

Sara Breistøl spiller er kantspiller for Larvik HK. Under VM sitter hun hjemme foran TV-skjermen for å se hennes lagvenniner fra Larvik spille i Brasil-VM for landslaget. Sara deler her hos Handballmagasinet.no sine personlige meninger under VM.

To Top
X