Landslag

Robert Hedins VM-tropp 2011

Robert Hedin presenterte mandag troppen som skal være med til VM 2011 i Sverige om en måned.

I den nitten mann sterke troppen var det ingen store overraskelser. En sykemeldt og skadet Stian Vatne er ikke med i troppen, men skulle situasjonen endre seg er døren åpen for den storvokste forsvarsspilleren.

Det kanskje mest spennende valget er Johannes Hippe. Den unge BSK/NIF spilleren skal først ut i kvalifiseringskamper med juniorlandslaget i begynnelsen av januar og tiltrer Robert Hedins tropp først den 10.januar.

Hippe kan nok ikke regne med noe spilletid, men være med som en læregutt og bygge rutine for fremtiden skal vi tro landslagssjef Robert Hedin.

– Han er den i den troppen som er den minst rutinerte. En lovende spennende spiller som er kommet langt fysisk allerede. Det er viktig at han er med i troppen og skape rutine for fremtiden, være med på treningene og kunne bidra selv om han ikke spiller.

Oppkjøring i Sveits

Håndballgutta reiser til Sveits for å spille turnering rett etter at de har spilt et par kamper i Oslo Spektrum på nyåret. Her møter de blant annet Brasil som de også skal møte i innledende gruppe i VM.

Håper på semifinale
Landslagssjefen håper det norske laget skal spille seg frem til en semifinale, men innrømmer gjerne at det blir en tøff vei dit. Han forteller at det er gode lag de møter på veien og at det ikke nytter å hvile eller kjøre på halv fart i noen av kampene.

– Jeg håper på en semifinale, men vi skal være fornøyd om vi bare kommer oss videre fra gruppespillet, kan Robert Hedin fortelle til Handballmagasinet.no rett etter at han har presentert troppen i Håkons hall på Lillehammer mandag ettermiddag.


Her er Robert Hedins VM-tropp:

Steinar Ege – AG København
Johannes Hippe – BSK/NIF
Frank Løke – Tüs Lübbeke
Kjetil Strand – Viking Stavanger
Lars Erik Bjørnsen – Team Tvis Holstebro
Bjarte Myrhol – Rhein-Neckar Löwen
Børge Lund – Rhein-Neckar Löwen
Håvard Tvedten – Pevafarsa Valladolid
Erlend Mamelund – Haslum HK
Ole Erevik – KIF Kolding
Christoffer Rambo – Pevafersa Valladolid
Espen Lie Hansen – Drammen HK
Kristian Kjelling – AaB Håndbold
Vegard Samdahl – Wisla Plock
Thomas Skoglund – Team Tvis Holstebro
Einar Sand Koren – Haslum HK
Sondre Paulsen – ØIF Arendal
Magnus Dahl – Paris handball
Eivind Tangen – Fyllingen Bergen

To Top
X