EM 2012 Serbia

Robert Hedin: Vi er med og slåss!

Robert Hedin
Robert Hedin

Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Fredag møter Norge Kroatia til siste kamp i gruppespillet. Håndballgutta var så nære å ta med seg poeng fra kampen mot Island, men har ny mulighet mot Kroatia. Med seier eller uavgjort er Norge sikret å ta med seg poeng inn i hovedrunden.

Ingen endringer
Robert Hedin har ingen planer om å gjøre endringer på det norske spillet før kampen mot Kroatia, men forbedre spillet som allerede er etablert. Som forberedelse til kampen har Hedin en enkel strategi.

– Det er bare å trene tre treninger til og så spiller vi på fredag, vanskeligere er det ikke. Det blir rolige treninger, det er ikke så mye du endrer på nå. Man kjører videre på det man har og det man har kan man gjøre bedre.

Opp på samme nivå som mot Island
I kampen mot Island spilte Norge en meget bra håndballkamp. Det er en bra prestasjon å spille jevnt med Island i utgangspunktet, i tillegg var det Norge som ledet i store deler av kampen. Robert Hedin bygger videre på spillet mot Island, noe som forhåpentligvis er nok til seier mot Kroatia, en kamp som helt sikkert også kommer til å bli en thrillerkamp.

– Vi tar med oss alt fra Islandkampen inn mot Kroatiakampen – Forsvaret, kontringer, det meste var veldig bra. Vi må opp på samme nivå som mot Island, så har vi bra sjanse. Vi viser vi er med og slåss. Så tett er det, det er bare å venne seg til det, avslutter Robert Hedin

To Top
X