EM 2012 Serbia

Robert Hedin: må prestere maks om vi skal ha en sjanse

Håndballgutta møter mandag kveld Slovenia, en kamp som Norge på papiret har størst sjanse til å ta poeng. Men, det blir ingen enkel kamp skal vi tro landslagstrener Robert Hedin.

– Alle forventer at vi skal slå Slovenia. Det er ikke noe dårlig lag, de har mange Champions League spillere. Det blir veldig tøft, så vi skal ligge på maks prestasjoner om vi skal ha en sjanse, forteller landslagssjefen som kan fortelle at han er veldig giret nå som alt er igang.

– Det er en kick som kommer inn og jeg elsker håndball, så for meg er det ikke jobb.

Gleder seg
Skal de norske håndballgutta komme seg videre til mellomspillet er de avhengig av å ta poeng i det innledende gruppespillet. Og, en av de som skal sørge for det er Ole Erevik.

– Ole har gjort en fantastisk sesong. Gjorde et bra mesterskap sist, hvor han spilte mer enn Steinar, forteller landslagssjef Robert Hedin som også er Ole Ereviks trener i Ålborg.

Ole Erevik selv gleder seg til å gå inn i rollen som førstvalg på målvaktsplassen, selv om han hadde innfunnet seg med å være andrevalg bak en av verdens beste målvakter.

– Jeg har innfunnet meg med den rollen jeg hadde på landslaget, og trivdes i den rollen med å være et andrevalg. Vi hadde en av verdens beste målvakter i Steinar Ege og da er det naturlig at han også står mest i mål.
Når Steinar, som fortsatt er norges beste keeper, trekker seg er det en vi alle sammen kommer til å savne.

Om å kommer frem i rampelyset har Erevik en avslappet holdning til.

– Det er en utfordring som jeg gleder meg til. Kommer sikkert til å bli mer press og mer oppmerksomhet rundt min person enn tidligere, men det er en del av gamet.

Erevik har vært en del av landslaget i 10 år og i løpet av denne perioden bygget opp en god del erfaring, og er vant med å bli målt opp mot andre. Så at fokuset blir rettet denne veien er ikke noe han frykter.

– Kommer sikkert til å bli sammenligninger om det som er prestert tidligere. Jeg kan ikke gjøre annet enn å ta på meg arbeidshanskene og gjøre det beste jeg kan, så får det bare være om det er bedre eller dårligere enn det som har vært tidligere, forteller Ole Erevik før åpningskampen mot Slovenia mandag kveld.

To Top
X