Norsk håndball

Robert Hedin ansatt i St.Hallvard

Den tidligere landslagssjefen, Robert Hedin, skal fra sommeren arbeide for Lierklubben St.Hallvard, som ligger rett utenfor Drammen. Men, ikke som trener.

Følgende pressemelding tikket inn fra St.Hallvard i dag:
Robert Hedin er ansatt som ny daglig leder i St. Hallvard og starter 1. juni 2017. Hedin vil ha ansvaret for daglig drift, jobbe mot samarbeidspartnere og i tillegg være sportslig leder.

I tre år arbeidet hovedtrener Glenn Solberg med Robert Hedin i NHF og har følgende kommentar til ansettelsen:

– Robert er en først og fremst en svært god leder. Hans store styrke er å sette sammen team og få de til å prestere sammen. I tillegg til at Robert er en hardtarbeidende leder, har han en enorm erfaring og kompetanse fra det øverste nivå i vår idrett. Både sportslig og organisatorisk. Jeg ser frem til å jobbe sammen med han for å bygge videre på den muren som er lagt.

Hedin har spilt 196 A-landskamper for Sverige, han har vært trener i 11 forskjellige klubber i forskjellige land i Europa, og vært A-landslagstrener for Norges håndballherrer.

– Klubben vil fortsatt være helt avhengig av innsatsen til våre mange frivillige, men vi har behov for noen som kan ta unna alle de administrative oppgavene som følger med det å bli en nasjonal toppklubb. Vi har som et klart mål å utvikle lokale og regionale talenter og på den måten være et av landets beste utviklingsmiljøer for guttehåndball, sier nestleder i styret Erik Johan Nordli.

To Top
X