Landslag

Rambo klar med fullt magasin

supportere.jpgSiste kamp i innledende runde og Norge er under stort press i kveld. Skal det være så mye som en ørliten sjanse for å nå en semifinale må det vinnes poeng i kveld.

Gruppe D er åpen i forhold til hvem som blir nummer tre som går videre til mellomrunden. Serbia har med sitt tap til Brasil gitt Brasilianerne en sjanse for å ta seg videre. For vinner Brasil mot Egypt i kveldens kamp, så har de mulighet til å ta seg videre på bekostning av Serbia i og med at de vant innbyrdes.

Dette er selvfølgelig en stor overraskelse, men gir Norge muligheten til å gå inn i mellomrunden med full pott hvis vi i kveld vinner over Danmark. Norge vil da stå som vinner av gruppe D på innbyrdes oppgjør med Danmark.

Det er ikke langt mellom himmel og helvete for de norske gutta i kveld og derfor er det en ekstremt viktig kamp å vinne. For med tap mot Danmark og null poeng levnes ikke de norske håndballgutta store sjanser for et videre avanesement til semifinale.

Hemmelig våpen
Det norske teamet meldt i går kveld inn den siste spilleren i troppen, Christoffer Rambo. Med både Erlend Mamelund og Alexander Buchmann skadet kan det åpne opp for Norges ukjente våpen Rambo. Bare nanvnet og størrelsen på denne unge gutten bør skremme vannet av danskene, og hvis han får spilletid og tåler trykket har vi stor tro på at dette kan være et godt trekk.

Skal Norge vinne i kveld må vi har større uttelling på avslutningen enn hva som var tilfellet mot Serbia. Over halvparten av skuddene endte uten uttelling. Og, da hjelper det lite at Steinar Ege har en redningsprosent på 43.

Sistnevnte er også usikker i forhold til kveldens kamp da han allerede i kampen mot Serbia hadde store smerter i leggen. Ege tok seg flere ganger til leggen i løpet av gårdagens kamp og det er usikkert om han holder to hele omganger.

Kampstart Norge – Danmark: 20.10

To Top
X