Ledige trenerstillinger

Rælingen søker hovedtrener til J2002

Rælingen Jenter 15år (født 2002) har som mål å kvalifisere seg til Bringserien 2018/19-sesongen (laget har det siste året het Fet/Rælingen og alle spillerne går nå over til Rælingen).

Vi søker nå en hovedtrener til jentene, som ønsker å være med å prege norsk håndball regional de neste årene, og som i virke kan leve vår visjon «fellesskap – humør – utvikling». Laget består av spillere fra Rælingen, Fet og noen fra Frogner. Til sammen er vi nå 20-22 spillere inkludert 2 målvakter. Vi har hjelpetrener, målvaktstrener og styrke/kondisjonstrenere og øvrig apparat rundt laget på plass.

Du er ambisiøs, faglig sterk, en dyktig kommunikator og har evne til å utvikle både deg selv og andre. Fair play, samhold, respekt og engasjement er verdier du setter høyt, og du har evne til å se håndballen i et større perspektiv. Du forstår at gode holdninger, idrettsglede og langsiktighet er viktige faktorer for fremtidig suksess, og trives med å være et forbilde for spillere i klubbene.

Vi kan tilby en spennende og tradisjonsrik klubb, med store ambisjoner, et godt lag, gode betingelser, og store utviklingsmuligheter. Vi setter treneren i fokus, og ønsker å legge forholdene til rette for personlig utvikling og sportslig suksess. Du vil inngå i et sterkt trenernettverk hvor klubben vil legge til rette for kompetanseoverføring, samhandling og coaching.

For ytterligere informasjon om stillingene kan du kontakte Tore Hubenthal på mobil: 91162393

Håper vi hører fra deg! 

To Top
X