Norsk håndball

PW CUP: Larvik Turn og Nærbø vant 13 års klassen

Nordbygda nådde ikke helt opp. Her i kamp mot Tindlund. | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Nordbygda nådde ikke helt opp. Her i kamp mot Tindlund. | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

PW Cup, eller Peter Wessel Cup, er godt igang med årets avvikling. Som mange vet er PW Cup fordelt over flere helger gjennom året. Og, for mange var det slutten av vinterferien som skulle krones med håndball for 11-, 12- og 13-åringer.

Med mål om finalespill i Boligmappa Arena, samme arena som eliteserieklubben Larvik HK spiller sine kamper i, var det nærmere 400 kamper som skulle spilles totalt, for de mange lagene som deltok i årets PW Cup.

Kjempes godt | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Kjempes godt | Foto: Bjørn Kenneth Muggerud

Vant egen turnering

Det var mange tette og jevne kamper i J13-klassen, men til syvende og sist var det vertene selv, Larvik Turn som dro det lengste strået etter ekstraomganger i finalen mot Nordbygda .
Resten av gullmedaljene i de andre klassene ble godt spredd over landet. Så det gror godt over hele landet tydeligvis.

Vinnere av PW Cup for 12- og 13-åringer 2018

J12 uøvede: Gulset IF

J12: Tindlund IF

J13: Larvik Turn IF

G12: Storhamar IL

G13: Nærbø IL

De kommende PW Cup helger

Allerede om fire uker, i inngangen til påsken, spilles PW Cup for 14- og 15-åringer. I palmehelgen 23.-25.mars blir det mer fart rundt i Larviksområdets håndballhaller når de litt eldre skal kjempe om de gjeve gullmedaljene.

Nytt av året er at 16-18 års klassene spiller i slutten av mai. Helgen 25.-27.mai skal de eldste ungdommene og HU-klassen spille om både gullmedaljer og en pengepremie.

To Top
X