Hovedsak

Publikumsrekord for både Bodø og Follo

I onsdagens runde satte både Bodø og Follo publikumsrekord. Bodø hadde hele 2887 publikummere på besøk, mens Follo fylte opp Langhushallen med sine 1039 besøkende.

– BHK (Bodø,red.mrk.) er det laget som har best publikumstilslutning. De er veldig flinke til å mobilisere, og har gjort en kjempejobb, sier Østeby til ab24.

Jobber for ny flerbrukshall
Follo som fylte opp Langhushallen har nådd sin smertegrense når de slipper inn 1039 publikummere. Hallen var fylt til randen og flere hadde problemer med å se kampen sist onsdag.

Det jobbes med ny hall på Langhus og Follo mobiliserer for tiden støtte gjennom  en gruppe på facebook for å sette press på politikerne i kommunen som skal ha dette opp på kommunestyremøte i begynnelsen av desember.

Uten ny hall på Langhus kan det bli slutt på topphåndball i distriktet.

Å spille i Oppsal Arena inne i Oslo eller i Mossehallen som er de to nærmeste godkjente hallene er ikke noe alternativ for Follo. Dette er de to nærmeste hallene som er godkjent for topphåndball.
Et tap av topphåndball i Follodistriktet vil ha store ringvirkninger for håndballen i distriktet som idag omfavner åtte samarbeidsklubber.

To Top
X