Norsk håndball

Postenligalagene dominerer cupen

Tonje Larsen og hennes lagvenninner i Larvik HK hadde ingen problemer med å ta seg videre i cupens 4.runde onsdag kveld. På den andre banehalvdelen sto Flint og noen av hennes tidligere lagvenninner.

Det ble riktignok ikke noen storseier i Eikhallen, kun 26-19 i Larvik HKs favør, men i cupen holder det å vinne og det var nok også det som var i fokus hos Larvik HK.

Byåsen slaktet Gjerpen

Gjerpen ble sendt hjem fra Trondheim som slakt etter å ha møtt et effektivt Byåsen. Med hele 44-16 var Byåsen totalt overlegne.

Slaktingen kom på tross av at Byåsens trener testet ut nye spilleformasjoner med spillere på nye plasser.

– Vi brukte backer på kantene og motsatt, og prøvde oss på nye formasjoner. Det er viktig for meg å vite at spillerne mestrer ulike posisjoner. Jeg fikk mange svar i dag. Og, så var det godt at alle fikk spille og at samtlige utespillere scoret mål, sier Putans til Adresseavisen.

To lag utenfor Postenligaen
Gjøvik HK møtte Jotun fra Sogndal til oppgjør om en plass i neste runde, og dro da det lengste strået med sin 35-20 seier. Gjøvik er etter denne runden, sammen med Bjørnar, de eneste lagene som er igjen i cupen og ikke deltar på øverste nivå i serien.

Resultater fra 4.runde cupen:

Byåsen – Gjerpen 44-16 (24-7)
Sola – Storhamar 26-37 (12-18)
Vipers Kristiansand – Levanger 28-27 (14-13)
Nordstrand – HK Halden 30-16 (15-9)
Flint Tønsberg – Larvik 19-26 (9-11)
Gjøvik HK – Jotun 35-20 (19-9)

Bjørnar gikk videre på walk-over da både Os og Tertnes ble diskvalifisert etter å ha brukt ulovlige spillere i sin kamp i forrige runde.

Trekning av neste runde skjer torsdag 30.september klokken 12.00 på NHFs kontorer

Foto: Ken Thomas Topel

To Top
X