Norsk håndball

POSTENLIGAEN KVINNER: vi tipper 2.runde

Dagens runde i Postenligaen kvinner byr i utgangspunktet ikke på de mest spennende oppgjørene. Både Larvik og Byåsen burde få relativt enkle kamper mot henholdsvis Stabæk og Nordstrand. Byåsen har i tillegg sitt oppgjør på hjemmebane og burde ha god oppbakning fra tribunen.

Tertnes og Storhamar har også enkle kamper på papiret i kveld. Tertnes møter bunnlaget Gjerpen som sliter med både minuspoeng, mens Storhamar møter ungjentene fra Selbu.

Vi tar en titt på dagens runde.

Levanger – Vipers Kristiansand (Våg)
Kampstart: kl.17.30
Vipers leverte en sterk prestasjon mot Tertnes sist runde hvor de tapte med kun ett mål. Skal i utgangspunktet være sterkere enn hjemmelaget.
Levanger fikk ny islands trener foran denne sesongen og vi tror de trenger mer tid på å sette spillet før vi vil se noen gode resultater fra disse.

Tips: Borteseier til Våg – Nordicbet gir i øyeblikket 1,25 på denne kampen!

Gjøvik/Vardal – Njård
Kampstart: kl.18.00
Gjøvik/Vardal har vært heldige med hjemmekamp i begge de to første rundene og dette sikret dem to poeng mot Levanger i sist runde. Kan det holde mot Njård fra Oslo som sist sikret seg poengdeling mot Nordstrand?
Dette er vel kanskje den mest åpne kampen, men Njård bør ta med seg to poeng fra Mjøsbyen.

Tips: Borteseier til Njård – Nordicet gir i  øyeblikket 1,30 på denne kampen!

Storhamar – Selbu
Kampstart:kl.18.00
Storhamar som i første runde møtte Larvik må i dag vise at de er en medaljekandidat og vil nok levere en mye bedre prestasjon enn de gjorde i første kamp. Dette kommer til å gå hardt ut over Selbu og det kan fort bli stygge sifre på Hamar i kveld. Vi blir ikke overrasket om seieren her blir tosifret.

Tips: Hjemmeseier til Storhamar – Nordicbet gir i øyeblikket 1,02 på denne kampen!

Tertnes – Gjerpen
Kampstart: kl.18.00
Tertnes tok en knepen seier mot Vipers Kristiansand (Våg) i første runde. Gjerpen gikk på et relativt stort tap mot Stabæk sist runde og vi tror dette tapet blir minst like stort. Gjerpen skal slite for å ta noen poeng i det hele tatt denne sesongen er vi redd.

Tips: Hjemmeseier til Tertnes – Nordicbet gir i øyeblikket 1,03 på denne kampen!

Stabæk – Larvik
Kampstart: kl.18.30
Larvik innfridde og viste styrke i første kamp mot Storhamar. Det er ikke noen grunn til å tro at de vil gjøre noe annet i dag. Dagens sikreste!

Tips: Borteseier til Larvik – Nordicbet gir i øyeblikket 1,01 på denne kampen!

Byåsen – Nordstrand
Kampstart: kl.19.00
Byåsen har omtrent samme ambisjoner som Larvik og nærmer seg i prestasjonsnivå også. Nordstrand blir nok for lette og avgir garantert poeng i Trondheim. Dagens andre sikre kamp.

Tips: Hjemmeseier til Byåsen – Nordicbet gir i øyeblikket 1,08 på denne kampen!

I og med at det er så store favoritter i kampene i dag gir ikke bettingselskapene store odds på dette, men på handikappspillene er det bedre odds. Vi anbefaler interesserte å se på det!

To Top
X