Norsk håndball

POSTENLIGAEN KVINNER: Ingen overraskelser i første runde

Postenligaen for kvinner er i gang og det var ingen store overraskelser i første runde. Larvik viste seg som den ubestridte ener ved å kjøre over Storhamar, og Byåsen sikret seg  to poeng mot Selbu som stiller med et av seriens yngste lag.

Lokaloppgjøret mellom de to Osloklubbene Njård og Nordstrand endte med poengdeling. Dette kan kanskje være det resultatet som er mest oppvekkende denne runden hvis vi skal være veldig kritiske. At Njård sikret seg poeng mot Nordstrand kan vise seg å være viktige poeng når serien skal gjøres opp.

Et annet lag som virkelig hadde hatt behov for poeng var Gjerpen som startet sesongen med tre poeng i minus. Med Stabæk på besøk skulle det vise seg at det ikke ble så enkelt, og Gjerpen står fremdeles med sine tre poeng i minus mens Stabæk fikk sine første to poeng med hjem til Bærum.

I Kristiansand skulle det også vise seg å bli kamp om poengene. Vipers Kristiansand tok i mot Tertnes og begge lag kjempet til siste sekund for å få med seg poeng, og selv om Kristiandsand er kjent for skumle sjørøverkapteiner var det Bergenserne som denne gangen røvet med seg en ett-måls seier,25-26, og to poeng.

Gjøvik/Vardal tyvstartet sesongen noen timer før de andre tok avkast og hadde allerede sikret seg sine to poeng mot Levanger.

To Top
X