Hovedsak

Postenligaen kvinner: Favorittene seiler videre

Favorittene i den norske serien, Larvik HK og Byåsen, innfridde igjen i onsdagens serierunde i postenligaen.

Larvik HK var en tur i Bergen og brøt Tertnes’ seiersrekke. Som alle før Tertnes ble det også poengtap mot meget sterke Larvik.

Linn Jørum Sulland rundet sitt klubbmål nummer 1.000 mot bergenserne og det sammen med at Karoline Dyhre Breivang spilte sin kamp nummer 100 for Larvik HK var vel det eneste som var å feire for Vestfoldingene som ser ut til å cruise gjennom den norske serien.

– Vi sto greit i forsvar, og Lene Rantala sto veldig godt i mål. Karoline Dyhre Breivang var vår beste spiller. I sin seriekamp nummer 100 for Larvik styrte hun spillet og var god både i forsvar og angrep, sa Karl Erik Bøhn til klubbens hjemmeside etter kamp.

Byåsen fikk besøk av Oslolaget Njård som måtte reise hjem igjen med et tyve måls tap. Sammen med Larvik HK ser også Trondheimsklubben ut til å være alt for sterke for de fleste motstanderne denne sesongen.

Beholder viktige spillere
Både Larvik HK og Byåsen har den siste uken fått signert viktige spiller for begge klubber. Larvik HKs Tine Stange signerte to nye sesonger for vestfoldklubben etter mange spekulasjoner om en overgang til Byåsen.

Byåsen sikret seg også en av sine nøkkelspillere for to nye sesonger da Ida Alstad valgte å bli i klubben. Det var en stund usikkert om Alstad forsvant til Danmark, men hun valgte altså å bli hjemme i moderklubben to nye sesonger.

Resultater:
Tertnes – Larvik 17-24 (8-10)
Byåsen – Njård 38-28 (18-9)

Andre resultater fra Postenligaen kvinner
Storhamar – Nordstrand 29-25 (14-7)
Gjøvik/Vardal – Vipers Kristiansand 19-20 (14-12)
Stabæk – Selbu 26-22 (10-13)
Levanger – Gjerpen 28-22 (12-8)

To Top
X