EM 2012 Serbia

Polen kontret Slovakia i senk

Det ble en rolig start på andre kampdag i Beograd i EM, tirsdagens første kamp sto mellom Slovakia og Polen. Slovakia spilte en bra første kamp mot Danmark og tapte denne med kun fem mål. Første omgang i denne kampen ble også nokså jevn. Polen gikk til pause med en firemålsledelse, 13-17.

I andre omgang tok Polen kontroll fra første stund, de satte forsvaret og kontringsmålene begynte å strømme på. Kampen ble aldri spennende, Polen vant EMs første storseier så langt, resultatet ble 24-41.

Polens trener, Bogdan Wenta, var fornøyd med å kunne ta to poeng i kveld og hadde nok forventet litt tøffere motstand.

– Det var en tøff kamp, vi har hatt noen harde dager begge lag etter å ha tapt de første kampene begge to. Det var en viktig kamp i forhold til hovedrunden, men vi er veldig overrasket over resultatet.

Slovakias trener, Zoltan Heister, var tydelig skuffet etter kampslutt, han var også misfornøyd med en del dommeravgjørelser han mente gjorde det ekstra vanskelig for Slovakia å ta poeng i dag.

– Vi gjør en del feil og får ikke akkurat hjelp av dommerne. Polen spiller en veldig bra kamp, kunne en skuffet Heister oppsummere.

Kampfakta
Slovakia – Polen, Pionir Arena – Beograd
Resultat: 24 – 41 (13 – 17)
Utvisnigner: Slovakia 5 x 2 min, Polen 3 x 2 min

Neste kamp på programmet er Serbia – Danmark. Danmark hadde en svak åpningskamp mot Slovakia, Serbia hadde en sterk seier over Polen i sin første kamp.

To Top
X