Norsk håndball

Poengdeling mellom BSK/NIF og Nøtterøy

Johnny Jensen

Johnny Jensen

Foto: Ole Walter Sundlo

Det var to jevne lag som møttes i Nordstrandhallen lørdag ettermiddag. På tabellen lå BSK/NIF to plasser over Nøtterøy før kampen, men begge lag har hatt gode kamper med sure poengtap så langt. Både BSK/NIF og Nøtterøy har tapt med henholdsvis ett og to mål mot Haslum HK, i tillegg måtte BSK/NIF reise hjem fra Bergen uten poeng, etter tomålstap mot Fyllingen Bergen i forrige kamp.

Det var Nøtterøy som startet best i denne kampen, og hadde god kontroll på kampen i første omgang. På det meste ledet Vestfoldlaget med fem mål, på stillingen 9-14. Etter en god omgang gikk Nøtterøy til pause med en firemålsledelse, på stillingen 11-15.

Det var BSK/NIF som brukte hvilen best, de stormet på banen med ny giv og tok kjapt inn forspranget.

Etter tre minutter ut i andre omgang hadde BSK/NIF utlignet til 15-15. Herfra fulgte lagene hverandre tett hele omgangen, BSK/NIF gikk for første gang i kampen siden 1-0, opp i ledelsen når det gjensto litt over fem minutter. Med et halvt minutt igjen å spille, gikk BSK/NIF nok en gang opp i en ettmålsledelse, på stillingen 28-27.

Stillingen sto uforandret helt til Nøtterøy fikk frikast med fire sekunder igjen på klokka. En kjapp rulle ut til venstre kant sørget for at Nøtterøy klarte å utligne rett for sluttsignalet gikk. Det endte uavgjort, stillingen ble til slutt 28-28.

Det var en lettet Johnny Jensen vi snakket med etter kampslutt.

– Jeg synes vi spiller en veldig god første omgang, kanskje den beste førsteomgangen vi har spilt i år! Og så begynner vi å gjøre enkle feil i begynnelsen av andre omgang, hvor BSK tar oss igjen og det blir en jevn kamp til siste sekund. Det er gøy å spille sånne kamper, men vi skulle gjerne hatt to poeng.

Om gjennomføringen av dagens kampstrategi var Johnny Jensen ganske godt fornøyd.

– I dag var vår strategi var å stå smalt i midten og det klarte vi ganske bra. Vi visste at Hippe, Sundal og Eriksen hadde bra skudd. Så vi klarer det i perioder, men så taper vi for mye dueller på toerplass. Jeg er fornøyd når vi tar ett poeng på slutten, men skulle gjerne hatt to poeng, legger Johnny Jensen til.

KAMPFAKTA
BSK/NIF – Nøtterøy, Nordstrandshallen
Resultat: 28-28 (11-15)
Utvisninger: BSK/NIF 4 × 2 min, Nøtterøy 3 x 2min
Dommere: Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen
Tilskuere: –

BSK/NIF
Henrik Eriksen(7), Johannes Hippe(5), Christian O´sullivan(5), Anders Tverdal(3), Anders Skiaker Myhra(3), Jakob Heian Ringdal(2), Petter Øverby(1), Espen Røhmer(1), Ørjan Gabrielsen(1), Erlend Johannessen Egeland, Emil M. Sundal, Simen Strømberg, Emil Jungman, Per Egil Riddervold.

Nøtterøy
Maximillian Jonsson(8), Michael Jonassen(8), Johnny Jensen(3), Simen Holm(3), Simen Fredriksen(3), Kim Tajet Skaug(1), Viktor Olofsson(1), Jonas Rennemo(1), Fredrik Thorsen Ervik, Vojtech Sik, Hreidar Gudmundsson, Tarjei Hamborg, Jonas Gundersen, Andre Fevang

BSK/NIFs beste: Christian O´sullivan
Nøtterøys beste: Maximillian Jonsson

To Top
X