Andre nyheter

Overganger og rykter

Elverums Magnus Gullerud til SønderjydskE
Den danske klubben SønderjydskE har de siste to å jaktet den norske linjespilleren Magnus Gullerud, og nå ser har de endelig fått napp. For fra neste sesong flytter Elverumspilleren til det sørlige Danmark.

– Klubben er inne i en spennende utvikling som passer perfekt for meg, og jeg ser frem til å flytte til Sønderborg sammen med kjæresten, sier Magnus Gullerud til jv.dk.

Kristian Kjelling til BSV

Det kan også se ut til at Kristian Kjelling blir i dansk håndball, da det nå er rykter på at han skal til danske BSV. Danske Bjerringbro Silkeborg mister Rasmus Lauge til THW Kiel og har derfor bruk for en god erstatter på denne plassen. Dette skal da ryktes å være Kristian Kjelling som også har sagt ja til landslagsspill igjen.

Stine Bredal Oftedal til Issy Paris

Stine Bredal Oftedal har de siste årene vært i Stabæk og spilt for «peanøtter», og det er ikke merkelig om en profftilværelse i utlandet frister.
Etter det Handballmagasinet.no kjenner til skal Oftedal nå være på vei til franske Issy Paris neste sesong. STabæk møtte forøvrig Issy Paris i e-cup tidligere denne sesongen, hvor den norske klubben ble et nummer for liten.

Børge Lund

Børge Lund

Børge Lund blir spillende trener i Bodø HK
Børge Lund vender snuten hjem fra tysk håndball og blir spillende trener i Bodø HK fra neste sesong.

Lund mistet etterhvert motivasjonen etter flere hendelser i tysk håndball, men har nå funnet gleden og motivasjonen tilbake etter at det er klart han skal hjem til Bodø.

– Jeg føler plutselig et voldsomt eierskap til det jeg står foran. Jeg føler tilhørighet og jeg føler meg ønsket. Det er en god følelse, og jeg kjenner at dette er rett for meg. Lysten til å spille håndball er plutselig stor, sier Børge Lund til an.no.

To Top
X