Norsk håndball

Oppsalspiller arrestert og anmeldt for voldtekt under Skjærgårdslekene

Det var søndag under oppvarming til kamp mot Stord politiet rykket inn på banen og anholdt en av Oppsals håndballprofiler. Grunnen skal være at Oppsalspilleren natt til søndag hadde med seg en ung kvinne på hotellrommet og etter dette fikk en anmeldelse om voldetekt mot seg.

Oppsals daglige leder, Kjetil Strømseth, kan fortelle at de ser meget alvorlig på saken.

– Spilleren har fått en anmeldelse, men er ikke tiltalt. Vi ser meget alvorlig på saken. Vi hadde et møte i sportslig utvalg igår, og vil ha både et nytt møte i sportslig utvalg og et styremøte i løpet av ettermiddagen og kvelden.

Vil spilleren bli suspendert?

– Det er et rimelig utfall, men vi avventer politiets videre utvikling i saken.

På spørsmål om de har hatt samtaler med den anmeldte spilleren og hva han sier til dette vil ikke Strømseth komme med noen kommentar.

– Vi tar saken på høyeste alvor og har fokus på å ta vare på spilleren, og så venter vi på politiets videre utvikling i saken, avslutter Oppsals daglige leder Kjetil Strømseth.

Oppsal har treningsfri i dag mandag, og trener først tirsdag. Da sannsynligvis uten den profilerte spilleren som kom til Oppsal foran denne sesongen.

Oppsal tapte kampen mot Stord, men vant senere på dagen mot Runar og endte totalt på en 7.plass i årets Skjærgårdsleker.

To Top
X