Norsk håndball

Oppsals herrer trekker seg fra Postenligaen

Tirsdag formiddag var det kick-off for Postenligaen på Ullevål hvor samtlige Postenligalag var samlet med en trenerrepresentant og en spiller, sågar også Oppsal. Dette ble også det eneste vi fikk se av Oppsals herrer i Postenligasammenheng denne sesongen.

For tirsdag kveld ble, etter det vi kjenner til, avgjørelsen tatt av Oppsals styre om at det var slutt på Postenligaeventyret for herrelaget.

Det har imidlertid ikke lyktes oss å få en offisiell bekreftelse på dette fra Oppsals daglige leder Kjetil Strømseth.

Oppsals nyansatte trener, danske Anders Thomsen, var ikke veldig optimistisk eller fornøyd da han traff pressen tirsdag formiddag.

– Hva styret i kveld bestemmer vet jeg jo ikke, men det ser ikke godt ut, forteller danske Anders Thomsen som hadde sett for seg en litt annen situasjon da han kom til Norge.

– Jeg var klar over problemene som hadde vært, men ikke at det var så ille som dette.

Og, på spørsmål om han føler seg lurt av Oppsal svarer han bekreftende.

– Ja, jeg føler meg jo litt lurt. Det var ikke dette som var rammene som ble lagt frem for meg for noen måneder siden. Hadde jeg visst det var slik ville jeg nok takket ja til andre tilbud, forteller dansken som nå må ut på markedet igjen etter en ny trenerjobb.

To Top
X