Norsk håndball

Oppsal vant J20-finalen i Oslo Spektrum

I J20-finalen mellom Oppsal og Sola var det til slutt Oppsal som stakk avgårde med gullet. Etter å ha måtte nøye seg med søl et i både 2014 og 2016 lykkes det tredje gang for Oslolaget.

Begge lag startet nervøst ut fra start av første omgang og det så lenge ut til å bli en målfattig kamp før det løsnet litt for Oppsal som rykket ifra frem til halvtid og pause.

Andre omgang startet enda mer nervøst enn første omgang for begge lag. Og, det skulle gå over seks minutter av andre omgang før lagene fikk nettkjenning.
Utover i andre omgang gjorde Solas trener, Knut Ove Joa, noen gode justeringer, blant annet å legge om til 3-2-1 som gjorde at Oppsal mistet flere baller og Sola kunne omsette disse i mål i andre enden.
Sola spilte seg frem til utligning og lagene fulgte hverandre videre mot sluttminuttene hvor Oppsal klarte å få en 22-21 ledelse. Sola stod med ball og hadde mulighet til å utligne med mulighet for ekstra omganger, men mister ballen i sitt forsøk. Oppsal får enda en mulighet som de omsetter på en god måte og vinner til slutt med to mål.

NM J20 finale, Oslo Spektrum

Oppsal – Sola
Resultat: 23-21 (16-11)

To Top
X