Norsk håndball

Oppsal møtte ikke til kamp i Postenligaen

Oppsal møtte lørdag ikke til seriekamp i Postenligaen mot Haslum. Ifølge Morten Larsen, som er konstituert sportslig leder i Oppsal, var grunnen at fem av spillerne var sykmeldte.

I en SMS til Nordstrand Blad skrev han;

Oppsal herrer elite stilte ikke til kamp mot Haslum grunnet sykemeldinger.
Oppsal Håndball har mottatt formell sykemelding fra en spiller, samt signaler fra andre spillere som ikke ønsket å spille kampen.
At det er turbulens rundt Oppsal Håndball på grunn av den økonomiske situasjonen klubben er i er velkjent.
Men alle Oppsals elitespillere er under kontrakt med klubben, og må dermed forholde seg profesjonelt til avtalen og ha formell sykemelding ved forfall.
Vi ser svært alvorlig på situasjonen, og vil følge opp saken med de spillerne som ikke møtte til kampen.

Denne hendelsen skriver seg bare inn i historien som en av mange hendelser som har skapt overskrifter i media den siste tiden. Hele SU (Sportslig Utvalg) for Oppsals herrer trakk seg, og det kom da frem at Oppsals herrer trekker seg fra Postenligaen.
Dette skulle imidlertid vise seg å ikke være 100% korrekt og vi måtte gå ut med at Oppsals herrer har ikke trukket laget – foreløpig. Nå kan det imidlertid snart se ut til at vi kan trekke frem den første artikkelen igjen.

Totalt kaos
At det råder det fulle kaos i Oppsal er uten tvil. Med spillere som nekter å spille for klubben og er i forhandlinger med andre klubber, en trener som får beskjed rett før han kommer til bortearenaen om at han ikke har spillere – og møter spillere han aldri har sett før – vitner vel om det totale kaos.

Til Nordstrand Blad sier Oppsals danske trener Anders Thomsen

– Vi hadde bare sju spillere pluss to keepere, som jeg aldri hadde sett før.

Håndball-Norge reagerer
Flere personligheteri håndballmiljøet reagerer på rotet i Oppsal. En av dem er Erlend Mamelund.

– Dette er ikke bare synd for norsk herrehåndball. Det er pinlig for Oppsal som klubb. Det dukket opp åtte spillere i dag, og jeg hører om spillere som ikke dukker opp til treningene deres. Dette er amatørmessig og uproft, sier Erlend Mamelund til VG Nett.

– Oppsal har en skandaleledelse. Jeg kan ikke skjønne at de ikke har tatt et valg i forhold til videre drift for lenge siden, sier Haslum-spilleren.

To Top
X