Norsk håndball

Oppsal har ikke trukket laget – foreløpig

I går kveld la Handballmagasinet.no ut en sak om at Oppsals herrer trekker seg fra Postenligaen, dette blir i dag tilbakevist av styreleder for Oppsal Håndball i en kommentar på våre sider, samt på Oppsals hjemmesider.

Styreleder Bjørnar Allgot avviser imidlertid ikke at dette har vært tema og at det er et mulig utfall av kaoset som råder i Oppsal i disse dager.

Oppsal bekrefter derimot at sportslig utvalg tirsdag kveld trakk seg. Dette angivelig da sportslig utvalg ikke kunne godta at budsjettet ble kuttet med 20%.

Styret i Oppsal har onsdag ettermiddag gitt Morten Larsen mandat til å drive sportslig utvalg videre, og lete etter nye medlemmer til utvalget etter at det sittende utvalget tirsdag trakk seg.

Slik situasjonen er nå var det på sin plass å høre med trener Anders Thomsen om han hadde trukket seg.

– Jeg har ikke trukket meg, men jeg håper styret får tatt fatt i problemstillingene og får styr på hva vi gjør i fremtiden. Og, i denne forbindelse er det naturlig at styret og jeg tar en snakk sammen, kan Anders Thomsen fortelle til Handballmagasinet.no onsdag formiddag.

Trener Anders Thomsen er klar på at hadde han visst at situasjonen var som den er ville han høyst sannsynlig ikke valgt trenerjobben i Oppsal.

Spørsmålet som henger i luften er jo om styret og Thomsen kan enes å drive videre under de vilkår som nå råder. Dette vil vi sannsynligvis få svar på i løpet av de neste dager.

Da vi kontakter styreleder Bjørnar Allgot ønsker ikke han å gi noen kommentarer eller å svare på noen av spørsmålene Handballmagasinet.no stiller.

To Top
X