Andre nyheter

Oppkjøringen til en ny sesong er igang

Det er oppkjøringstid for topplagene rundt om i Europa. Både de norske og de utelandske lagene kjører hardt fysisk program for å komme i form. De spiller flere forskjellige turneringer rundt om i Europa mot andre topplag for å både teste ut form, prøve ut nye spillere og spillesystemer.

Det er har vært virkelig hett på overgangsmarkedet rundt om i Europa, spesielt ettersom flere klubber sliter økonomisk og noen har sågar måtte legge ned.

Om du er interessert i kun å følge med for moro, eller du vil bruke denne kunnskapen for å gjøre et forsøk på å øke innholdet i lommeboken gjennom å putte sparepengene på betting, så er alt som foregår nå i sommer og tidlig høst vesentlig å få med seg om du skal skrape sammen gode kroner på det som skjer utover høst og vinter. De store pengene ligger som regel i overraskelsene, og kan du forutse dem så drar du kanskje hjem jackpot.

Skal du satse penger og ikke er så kjent med dette vil vi nok anbefale deg å holde deg til de kjente som er tilpasset norske spillere. Et av disse er betsafe, som også tilbyr casino på nett.
Før du registrerer deg bør du ta deg en runde og se om du kan få deg en bonus. Norgesautomater.net gir deg mange ganger dobbelt opp på kontoen ved registrering. Det vil si at hvis du setter inn tusen kroner på spillekontoen så får du tusen kroner av spilleselskapet å spille for. Greie kroner å ta med seg når man først skal begynne å spille.
Det ligger selvfølgelig noen restriksjoner på hva som skal til før du kan begynne å høste penger av bonusen, men det kan du lese alt om på spillselskapet sine sider.

Sitter du på litt ekstra penger og vil gamble, eller investere, litt så hiver vi oss gjerne på tankerekken til TV2s Stig Nygård i hans siste blogginnlegg.

To Top
X