Norsk håndball

Ole Gustav Gjekstad blir hovedtrener i Larvik HK

I en pressemelding fra Larvik HK er det nå gjort klart at Ole Gustav Gjekstad med virkning fra 1. juni 2011 er blitt ansatt som sportssjef i Larvik Håndballklubb med hovedtreneransvar.

Det betyr at Gjekstad har ansvar for hele driftsområdet sport herunder personellansvar for hele trenerteamet, støtteapparatet, spillere og rekrutteringstrenere/spillerutviklere. I tillegg vil han være operativ som hovedtrener. Nåværende hovedtrener, Tor Odvar Moen, vil være en del av trenerteamet videre. Sportssjefen rapporterer til daglig leder.

– Jeg stiller meg 100 % bak det valget som klubbens ledelse har gjort, forteller Larviks kaptein Tonje Larsen. – Ole er perfeksjonist og svært opptatt av detaljer, detaljer som kan være helt avgjørende i forhold til å oppnå den sportslige suksessen vi ønsker oss også i fremtiden. Han har veldig gode og motiverende treninger og blir en veldig god leder av trenerteamet vårt. Vi gleder oss alt til neste sesong, avslutter Tonje Larsen.

– Vi har hele tiden ment at vi har hatt den beste kandidaten til ny hovedtrener i nettopp Ole G. Gjekstad, forteller daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen. Utfordringen var hvordan vi skulle få Gjekstad til å forstå det samme. Det har vi nå lykkes med og vi er trygge på at vi har fått den beste løsningen som klubben kunne få.

– Jeg gleder meg til å jobbe med alle involverte i Larvik Håndballklubb. Selvfølgelig vil hovedfokus være å utvikle laget og enkeltspillerne, og å bidra til å nå klubbens høye mål. Men både på og utenfor banen har vi dyktige medarbeidere og frivillige, og organisasjonen har aldri vært sterkere enn nå. Det gjør at jeg er trygg på at vi går en god fremtid i møte, sier Ole Gustav Gjekstad.

To Top
X