Norsk håndball

ØIF Arendal med sterk seier i Nadderudhallen

Det ble en fysisk hard kamp i Nadderudhallen onsdag kveld. ØIF var heltent og klar for seier mot Tom-Eirik Skarpsnos menn denne ettermiddagen. Før kampen lå Haslum på en tredjeplass på tabellen, med en kamp mindre spilt enn serieleder Elverum. ØIF lå på en åttende plass, og med tap mot BSK/NIF, Runar, Herulf Moss og Elverum, var det et lag lystne på poeng som entret parketten i Nadderudhallen.

Det ble en åpen kamp, hvor det lenge var spenning rundt hvem som skulle gå av med seieren. Tom-Eirik Skarpso har nevnt at dette er marginenes sesong, hvor man må kjempe for hvert enkelt poeng. Slik ble det også i denne kampen. Unge spillere har stått frem i Erlend Mamelund, Kent Robin Tønnesen og Einar Riegelhuth Korens skadefravær. I dag, som flere kamper den siste tiden, gjør Anders Røe en god prestasjon for Haslum. Men selv med hans åtte mål blir det ikke godt nok mot et ØIF Arendal som virkelig har dagen.

Svenn Erik Medhus gjør en strålende kamp i målet for ØIF, han er en målvakt av høy klasse i dag. Sammen med Andre Jørgensen Hofstøl og David Svenningsen, avgjorde Svenn Erik mye av kampen for ØIF Arendal.

Begge lag lå jevnt hele første og halve andre omgang. Etter nesten 20 minutters spill i andre omgang klarer ØIF å lage en luke på fire mål ned til Haslum, som Haslum aldri klarer å hente inn. ØIFs David Rui får gleden av å sette inn de to siste målene, et jublende ØIF-lag slår Haslum 23-27.

Det var en tydelig skuffet Tarjei Sundal som oppsummerer etter kampslutt.

– Dette var dårlig! Svenn er god i mål, det er han alltid. Men vi er dårlige bakover, spiller ikke med den farta vi skal, vi spiller for langt unna forsvaret og da blir det vanskelig da. De legger seg veldig lavt med vilje for at vi skal skyte distanseskudd og det gjør vi dårlig. Vi håper ikke de kampene kommer ofte!

KAMPFAKTA
Haslum HK – ØIF Arendal
, Nadderudhallen
Resultat: 23-27 (13-13)
Utvisninger: Haslum 2 x 2 min, ØIF 3 x 2 min
Dommere: Alexander Baklie og Espen Stensvold Rønning
Tilskuere: 389

Haslum
Anders Røe(8), Kent Robin Tønnesen(5), Einar Riegelhuth Koren(3), Nicolay Hauge(2), Marius Braskerud(2), Bård Egil Tobiassen(2), Sebastian Barthold(1), Thomas Kristensen, Martin Gravdal Haldorsen, Rune Røed Gauslå, Anders Braskerud, Ken Marius Krabbe, Trond Tjemsland, Henrik Ruud
Tovås.

ØIF Arendal
Andre Jørgensen Hofstøl(10), David Svenningsen(6), David Rui(4), Eirik Heia Pedersen(3), Kenny Ekman(3), Sondre Paulsen(1), Tor Inge Heia, Knut Inge Jørgensen, Anders Vellene, Adin Sehovic, Håvard Berg Vaule, Svenn Erik Medhus

To Top
X