Internasjonal håndball

Nyfødtintensiv for Christoffer Rambo

Christoffer Rambo, GWD Minden, jubler etter en av sine mange scoringer i kampen mot Rhein Neckar Löwen | Foto: Beate Oma Dahle
Christoffer Rambo, GWD Minden, jubler etter en av sine mange scoringer i kampen mot Rhein Neckar Löwen | Foto: Beate Oma Dahle

NGWD Minden, med Christoffer Rambo i spissen, spilte søndag formiddag bortekamp mot HC Erlangen. Med en reisetid på fem timer i bil, venter i mellomtiden samboeren Michelle på sykehus i Minden.

Familien Rambo har gått fra tre til fem. Foto: privat

To små gutter, Eliah og Luca, presser seg ut i den store verden allerede sju uker før forventet termin.

«Det har vært en krevende situasjon, men Michelle har taklet situasjonen fint. Slik som situasjonen er nå trenger tvillingene hjelp til å puste. Ettersom de kom for tidlig er ikke lungene ferdig utviklet. Det gjør situasjonen litt mer komplisert, men de blir godt tatt vare på at de som jobber her på sykehuset», forteller Christoffer.

Rambo viser allikevel ikke tegn til bekymring under kampen, og setter seks mål på åtte skudd.

«Naturligvis tenker jeg mye på det. Rett før vi ankom hallen fikk jeg informasjon om at riene kom oftere og var sterkere, tross medisiner. På det tidspunktet var jeg allerede minutter unna hallen og fokuserte på det. Jeg var svært motivert til å vinne kampen, og det var to svært viktige poeng å ta med seg videre», sier Rambo lettet.

Samboer Michelle var forberedt på å kanskje måtte gjennomføre fødselen alene. Rambo hadde med egen bil til bortekampen ettersom det var hele 450 km borte fra sin gravide kjæreste. Paret holdt kontakten gjennom hele bilturen og Rambo var på plass på sykehuset kun en time og femten minutter før tvillingene var ute.

Nå har familien gått fra tre til fem pluss en liten hund. Situasjonen til familien beskrives med lykke og takknemlighet. Storebror Noah gleder seg til å hilse på de to små krigerne som ligger på nyfødtintensiv for å bygge seg store og sterke.

Vi gratulerer!

To Top
X