Beachhandball

Norske beachjenter favoritter til å ta VM-gull i Oman

Norges beachjenter starter i dag VM, og de regjerende verdensmestrene er i år favoritter til å ta hjem gullet.
Med en god oppkjøring til VM med samling både i Danmark og Kroatia før avreise til Oman var det en godt forberedt tropp som ankom Al Mussanah for å teste seg gjennom en forturnering hvor de norske jentene gikk helt til topps.

Uruguay, Kroatia, Australia og Italia fikk allerede noen dager før det braker løs i VM kjenne på hvordan det var å spille mot en verdensmester. Og, de norske beachjentene viste at de skal være med å regne med i årets mesterskap også.

Sist års EM-mestere, Kroatia, vant riktignok på shoot-out i de innledende kampene, men når de igjen møtte Norge i finalen var det de norske spillerne som tok kontroll på kampen og denne gangen vant shoot-out.

Sterke utfordrere
Det blir allikevel ikke noen parademarsj til topp for de norske beachjentene. Kroatia har allerede vist at de vil være med og slåss om tittelen. Danmark er som vanlig en tøff motstander og spiller i motsatt gruppe av Norge og vil ganske sikkert være med over til sluttspillet.

I Norges gruppe vil det sannsynligvis bli konkurranse med Brasil om å vinne gruppen. Brasil har brkt mye ressurser på å forberede seg og spilt ekstremt mange kamper med god matching i Sør-Amerika.
Brasil tok bronse i sist VM og vil nok være med å slåss om gullet i år.

Bak Norge og Brasil vil det sannsynligvis bli en konkurranse mellom Polen og Ungarn. Polen viste gode takter i en treningskamp mot Danmark kvelden før mesterskapet starter og de kan nok være med å slåss bak der. Vi tror imidlertid de ikke når opp mot de aller beste.

To Top
X