EM 2012 Serbia

Norges gruppe helt åpen før kveldens kamper

Det er første dag i hovedrunden og det er nå mesterskapet virkelig begynner. Norge har kommet i en gruppe dominert av skandinaviske lag, hvor både Sverige og Danmark er med. Og, i tillegg dagens motstander Frankrike som i de siste møtene har spilt meget godt mot de norske håndballjentene.

Norge har et lite forsprang på de andre lagene i og med at Norge som eneste lag går inn i hovedrunden med fire poeng mens alle de andre med unntak av Tsjekkia har to poeng.

Skulle Norge tape i kveldens kamp er gruppe 1 helt åpen og de to neste kampene vil da bli rene finaler for alle lag.

Danskene åpner mot Tsjekkia ikveld, en kamp de høyst sannsynlig vil vinne enkelt hvis de fortsetter å spille som de har gjort til nå. Og, med det så vil danskene puste Norge i nakken allerede før de norske jentene går på banen for å møte et Fransk lag som ikke har imponert veldig i dette EM så langt. Kanskje det er i kveld Olivier Krumbholz og hans langbente franske kvinner henter frem det beste i seg.

Sverige møter Serbia, og igjen så kan det være mulighet for Serbia å bli løftet frem av sine entusiastiske hjemmesupportere. Sverige gjorde imidlertid en sterk kamp i det innledende gruppespillet og slo Danmark. En kamp som kan virke ganske åpen.

Dagens kampprogram:

16:10 Tsjekkia – Danmark (TV2Sumo / Tv2 Zebra)
18:10 Norge – Frankrike (TV2Sumo / TV2 (HD))
20:10 Serbia – Sverige (TV2Sumo / Tv2 Zebra)

To Top
X