Beachhandball

Norges beachjenter vant thriller mot Ungarn

De norske jentene startet fredag spillet i hovedrunden, hvor det kjempes om muligheten for å spille om medalje. Først ut var Ungarn som spiller på hjemmebane i Budapest.

Første periode ble totalt ungarsk, og de norske jentene hang aldri med og tapte 13-6. I andre periode snudde det og de norske beachjentene vant 26-20 og sikret seg en shoot-out.

I en thriller av en shoot-out var det tydelig at begge lag var preget av nerver. Begge lag mislykkes på sine to første skyttere, og når Ungarn også bommet på tredje og fjerde skytter mens de norske traff på tredje, og stod med matchball på fjerde skytter var det hele avgjort med kun ett poeng. Og, når presset var borte traff begge lags siste skyttere med to poeng hver, noe som resulterte i en 5-2 seier til de norske i shoot-out og en viktig seier på vei mot spill om medaljer.

Ungarn – Norge (13-6, 20-26, 2-5)

Brasil fosser frem

Samtidig som de norske beachjentene spilte var gullfavoritt Brasil i gang med å skaffe seg enda en seier. Denne gang var det Italia som kjempet med nebb og klør. Og, selv om det ble tett i andre periode så var det til slutt Brasil som atter en gang stakk av med seieren.

Italia – Brasil 0-2, (16-24, 15-16)
bra_no10_priscilla_annes

To Top
X