Hovedsak

Norge kjørte over Ungarn

De norske landslagskvinnene møtte onsdag ettermiddag Ungarn i GF World Cup i Århus, Danmark. I en kamp som Norge var store favoritter ble spenningen hurtig drept da Ungarn ikke klarte å score mer enn ett mål de første 17 minutter.

Norge startet begge omgangene svakt og de første fem minuttene av kampen stod det kun 2-1 til Norge. En god del tekniske feil og skuddbom preget selve kampen, men på en dag hvor man møter et så svakt Ungarn får det ikke store konsekvensene.

Selv om det angrepsmessig til tider «kladder» litt er det et supergodt forsvar de norske landslagskvinnene leverer. Spesielt det aggressive 5-1 forsvaret fungerer til tider godt og resulterer i flere gode kontringer.

Både Renate Urne og Ida Alstad fikk en god del spilletid i denne kampen. Begge leverer en godkjent kamp og Ida Alstad fremstår som en god toveisspiller.

En annen fersking som fremstår som klar kandidat til VM er Anja Edin som leverer en solid kamp de få minuttene hun er på banen. Spesielt er hun livsfarlig på sine grunnskudd fra bakken. Hun skyter hardt og overraskende, noe en av Ungarns forsvarsspillere fikk merke når hun fikk ballen midt i ansiktet og måtte ta en timeout på benken.

KAMPFAKTA:
Norge – Ungarn

Resultat: 33-13 (17-5)
Dommere: Jiri Opava og Pavel Valek (Tsjekkia)

Norges toppscorer: Heidi Løke og Linn Kristin Riegelhuth med 5 mål hver
Danmarks toppscorer: Zita Szucsanszki med 5 mål

Utvisninger: Norge 2 x 2 min – Ungarn 6 x 2 min

To Top
X