Norsk håndball

Nordstrand hardt ut mot søndagens dommere

Nordstrand tapte søndag bortekampen mot Storhamar med ett mål.

I en kamp hvor Nordstrand kom dårlig ut fra start var det bortelaget som tok mer og mer over, og hadde på et øyeblikk i kampen en fem måls ledelse på 16-21.
Denne klarte ikke blåtrøyene fra Nordstrand å holde på og mye av skylden legger de på dommerne som etter sigende ikke hadde sin beste dag på jobb.

På klubbens nettsider ble skuffelsen over tapet fulgt opp med et innlegg av Nordstrands sportslige leder Tom Alm.

Nordstrand bortdømt på Hamar.

– Det vi var vitne til på Hamar opplever vi heldigvis sjelden i eliteserien. At dommeravgjørelser gjennom en kamp kan oppleves å være urettferdig er en del av spillet, men at dommere helt og holdent dømmer et lag bort hører heldigvis til sjeldenhetene.

– Vi kan ikke annet enn å undres over hvorfor dommerne dømmer til de grader mot oss. Dette er ikke noe annet enn skandaledømming, en oppfatning som også Storhamars ledelse delte med oss etter kampen. Vi får 2 minutters utvisninger på forseelser som Storhamar ikke en gang får tilsnakk på. Nordstrand får 6 utvisninger mot Storhamars ene. Når dommerne i tillegg ikke tør å dømme straffe på en situasjon i sluttsekundene hvor Jenny Græsholt blir stoppet av Anja Edin, som står 2 meter inne i feltet, samtidig som Gina Lorentsen gir Jenny en solid dytt med to strake hender, blir dommernes opptreden tragisk. Selv folk som er ihuga Storhamar-fans reagerte med vantro over at dommerne ikke gjorde noe i den situasjonen, og på Hamar takker de idag dommeren for å få forært to poeng.
Når det gjelder Nordstrandjenetenes innsats gjorde de en kjempekamp. De kjemper som løver og gjennomfører en taktisk bra kamp og spiller et meget bra forsvar. Alma gjør nok en god kamp i mål. Nettopp derfor er det synd at jentene ikke får betalt for innsatsen. Nå er denne kampen over og vi retter fokus på nye kamper og nye utfordringer.

Mvh Tom Alm, leder sportslig utvalg

Handballmagasinet.no har forsøkt å få en uttalelse fra både dommerne og Nordstrands sportslige leder Tom Alm, men ikke lyktes med å få noen uttalelse til nå.

To Top
X