Hovedsak

Nora Mørk ute med skade

I NM-kampen mot Tertnes onsdag gikk det ikke lang tid før Nora Mørk gikk i gulvet og ble liggende.

Kampen var såvidt i gang da Nora Mørk falt i gulvet og skrikende ble liggende i flere minutter før hun ved hjelp av lagets fysioterapeut ble hjulpet av banen.

Etter kamp ble hun sendt til røntgen for å avklare om det er brudd, eller andre alvorlige skader som kan sette henne på sidelinjen over lang tid.*

Nora Mørk ble hentet inn som en forsterkning foran denne sesongen. Den venstrehendte spilleren har sklidd godt inn i troppen både sosialt og ikke minst på banen hvor hun bekler både bakspiller og kantposisjonen.

Lørdag venter et viktig oppgjør mot Anja Andersens FC København og tidligere Larvikspiller Linn Kristin Riegelhuth. Med Nora Mørk ute er det et svekket Larvikslag som går på banen i Arena Larvik.

På spørsmål hva fraværet av Nora vil bety for Larvik førstkommende lørdag, fikk vi følgende kommentar fra onsdagens vikarierende hovedtrener, Tor Oddvar Moen, da Karl Erik Bøhn lå hjemme syk.

– Vi går uansett på banen for å vinne lørdag.

*Handballmagasinet.no kommer tilbake så fort vi vet mer om omfanget av skaden.

Oppdatert 23:00: Det viser seg å ikke være brudd i den skadde skulderen etter en røntgenundersøkelse sent onsdag kveld. Det vil bli tatt ytterlige prøver torsdag og fredag.
Kampen lørdag mot FCK ser ut til å gå uten Nora Mørk.

To Top
X