Hovedsak

NM i strandhåndball er blåst i gang

NM i strandhåndball, Beach-NM, avvikles denne helgen i Sandefjord. I tillegg arrangeres det en breddeturnering i regi av Runar.

I NM er det totalt 11 lag i kvinner senior, 11 lag i herrer senior og 5 lag i jenter 20 som deltar om den gjeve tittelen Norgesmester.

Tertnes favoritter til gull
På kvinnesiden er det nok Tertnes som må få favorittstempelet. På Tertnes finner man også sølvvinner fra årets EM, Linn Gossé, som fungerer som en god og trygg spiller. Tertnes har riktignok bare spilt en kamp hittil i NM, mot Bækkelaget, men det gjorde de så overbevisende at det skal en del til for å overbevise oss om noe annet enn at de er gullkandidat i årets NM.

I J20 ser det ut til at Nordstrand seiler opp som en god gullkandidat. Med to ut av to seire fredag er de på god vei.

I herreklassen har ikke Handballmagasinet.no’s utsendte rukket å skape seg et godt nok inntrykk til å komme med et favorittstempel, så det utsetter vi til lørdagen hvor vi får et bedre overblikk.

Værgudene på arrangørens side
Etter uværet torsdag og natt til fredag så det ut til å bli ne våt og trist affære for årets NM, men værgudene ville det annerledes og skylaget brøt opp og ga en god porsjon sol fredag ettermiddag. Og, det kan fort se ut til at det gode været skal holde seg ut helgen.

To Top
X