Norsk håndball

Njård nærmer seg Postenligaen

I onsdagens førstedivisjonsoppgjør for kvinner mellom Oslolagene Njård og Bækkelaget var det ikke overraskende Njård som tok hjem seieren.

Sikter på opprykk
Njård ligger godt an til et gjensyn med Postenligaen der de ligger på topp med 35 poeng etter 22 spilte kamper av 26. Nærmest på tabellen ligger Geir Oustorps Glassverket syv poeng bak Njård, men med kun 19 spilte kamper.

Njård har mer eller mindre sikret seg et opprykk, men Njårds trener Dalibor Sedjak vil ikke ta noe for gitt allikevel.

– Det er ingenting som er sikkert. Hver kamp lever sitt eget liv.

Og, Njårds trener har mye rett i det han sier, for det kunne gått galt mot Bækkelaget som har hatt en positiv trend etter at Henrik Wilhelmsen nylig tok over laget.

– Vi spiller godt i etablert forsvar, og gjør gode returløp. Vi har god kontroll på Mari Hegna, oppsummerer Wilhelmsen etter kampslutt.

I en kamp som var preget av mange personlige feil fra begge lag og lavt tempo var det ikke gitt at seieren skulle ende hos Njård.

Njård klarte allikevel å skaffe seg den lille behagelige luken man trenger for ikke å bli halsende etter og jage motstanderen for å komme innpå. Og, med en fem måls ledelse, 15-10, til pause for hjemmelaget var det Bækkelaget som nå hadde presset på seg.

Bækkelaget klarte imidlertid ikke å heve seg nok til å ta igjen de fem målene de lå under med til pause, og Njård kunne atter en gang føre to poeng inn i protokollen.

KAMPFAKTA
Njård – Bækkelaget
, Nye Njårdhallen
Resultat: 26-19 (15-10)
Utvisninger: BSK 1 x 2 min
Dommere: Kristoffer Helgerud og Vegard Lillebuen

Njård
Jeanette Engebretsen, Karoline Borg, Mari Hegna (6),Kristin Engløkken (5), Christine Randsborg (1), Ingvild Flovik (4), Ane Mogstad (3), Hilde Karlsen (2), Marie Jørstad (2), Cecilie Ljostveit (3), Live Luteberget

Bækkelaget

Rikke Granlund, Henriette Lunde, Kristine Breistøl (6), Anine Walle (5), Marit Søndenå (1), Ingrid Loftheim (1), Sunniva Viken (2), Mia Sjøthun, Rikke Sæther (1), Carina Skjæret, Mari Owren, Pia Larsen (1), Martine Blomqvist (1), Rikke Alræk (1)

To Top
X