Norsk håndball

Nedkjempet av Nøtterøy

 

Bodø HK hadde en ordentlig dårlig dag på jobben, og ble regelrett knust av et kompakt bortelag i Bodø Spektrum onsdag kveld.

 

Ingen av de mest profilerte spillerne viste seg frem under kveldens kamp, som endte med hele 14-27-tap mot Tønsberg-klubben.

Begge lag sto med tre poeng før dagens match, og hjemmelaget måtte finne seg i å være favoritter før kampstart.

Lagene kjente veldig på hverandre i innledningen, men Nøtterøy fikk en firemålsledelse i midten av første omgang. Binan Aziz var eneste målscorer for vertene det første kvarteret, der gjestene ledet 6-2.

 

– Ingenting fungerte

Etter en måltørke på 13 minutter klarte endelig hjemmelaget å redusere, men de blå slet voldsomt med å sette et kompakt Nøtterøy-forsvar ut av spill før hvilen. BHK gjorde flere tekniske feil og bommet på helt åpenbare sjanser.

– Det var ingenting som fungerte, sa BHK-trener Jesper Svensson oppgitt.

De rødkledde gjestene gikk til pause med en 11-5-ledelse, selv om Khaled Chentout ble utvist seks minutter før hvilen. Straffekastet hans traff BHK-keeper Joachim Christensen rett i fjeset, og dommeren gjorde rett i å utvise algerieren.

 

Stygge sifre

Etter pausen økte Nøtterøy ledelsen til åtte mål, og Johnny Jensen styrte showet både offensivt og defensivt. BHK klarte aldri å komme forbi forsvarsmuren, og slapp i tillegg inn noen enkle mål bakover i banen.

– Det her var lettere enn forventet. Bodø HK er et godt hjemmelag og vi hadde en lang reise, så vi forventet at dette skulle bli tøffere enn det ble, sa Johnny Jensen etter kampen.

Hjemmelaget ga opp da det gjensto rundt tolv minutter av kampen, og det ble etter hvert stygge sifre i Bodø Spektrum. De rundt 2500 tilskuerne fikk se Nøtterøy leke seg med BHK de siste minuttene, og resultatet endte altså med hele 14-27 til de røde.

– Kollektivet var ikke tilstede i dag. Da er det synd at kollektivet aldri er bedre enn de viktigste brikkene vi har. Vi var dårlige over hele linja, og derfor tapte vi i dag, sa Svensson irritert.

 

Klatret forbi

Bortelaget klatret forbi vertene på tabellen etter seieren i kveld, og Jensen var storfornøyd med at laget slapp å bruke mer krefter enn nødvendig i Spektrum.

– Det var veldig deilig og ikke ha en stressende kamp i dag. Vi spilte en fantastisk match, hvor vi var kompakte på midten og sendte skuddene ut til kantene. Det har vi slitt med tidligere, men det fungerte i dag, sa forsvarsbautaen fornøyd.

Nøtterøy-smellen er vertenes første hjemmetap for sesongen, som de blå helst vil glemme så fort som mulig.

– Det var flaut å se på, rett og slett, fortalte Svensson oppgitt.

To Top
X