Landslag

Nå blir det EM i Danmark

Den danske regjeringen og kulturministeren, Joy Mogensen, har nå gitt klarsignal for at EM kan gå på dansk jord.

Nå er det bare å sette av tid i kalenderen fra 3.desember til finalen går 20. desember. Og, forhåpentligvis vil de norske jentene gå hele veien.

De norske jentene starter sitt gruppespill i Kolding, som er blitt rigget klar på rekordtid etter at Norge trakk seg som arrangør.

EHF kunne ikke vært mer fornøyd med at DHF med Per Bertelsen i spissen klarte å snu seg så raskt og få på plass all logistikk, personell og leverandører på så kort tid.

EHF-president skryter av danskene

På rekordtid har danskene fått på plass Sydbank Arena i Kolding som spillested nummer to. Her vil blant annet Norges gruppe spille.

-Fleksibiliteten og innsatsen som DHF har vist, med President Per Bertelen og Generalsekretær Morten Stig Christensen i ledelsen av sin stab av motiverte medarbeidere kan ikke bli versatt nok. Spesielt når det kommer til å skape et trygt miljø for alle de involverte i den andre og nye arenaen, uttaler EHF President Michael Wiederer.

DHFs president Per Bertelsen har arbeidet dag og natt sammen med resten av medarbeiderne og frivillige i dansk håndball for å få alt på plass.

– Normalt er det her noe, som tar både måneder og år å arrangere. Men med hjelp fra gode krefter er det lykkes å finne en løsning, så vi kan få avviklet sluttrunden på dansk jord. Det er enormt viktig både økonomisk og sportslig for håndballen, derfor er vi bare så glade for, at vi i Danmark, i den tid vi lever i, kan løse den her situasjon på forsvarlig vis og med alle de forbehold, det kreves i forhold til koronaen, forteller Per Bertelsen

To Top
X